Ikke innlogget

Mangfold beriker arbeidsmiljøet

IA-rådet i Nordland og Nordland Legeforening inviterer til to dager med refleksjon og ny kunnskap om inkludering, mangfold og arbeidsglede.

Hvorfor er mange ledere så opptatt av firmahytte og treningstilbud når de egentlig burde fokusert på rollekonflikter, arbeidstidsforhold eller organisatorisk rettferdighet?

Hvordan kan organisasjoner best utnytte potensialet som ligger i mangfold og unngå at det skaper negative motsetninger mellom ulike grupper av medarbeidere?

Kunsten å virke sammen på jobb - hva har sosialantropoligien å lære oss om å skape en omgivelse der folk virker på sitt beste?

Hva er tillitsbasert ledelse og hvorfor virker det?

Målgruppe:
Ledere på alle nivåer, tillitsvalgte, HR/personalmedarbeidere, leger, politikere, ansatte i NAV og attføringsbedrifter.

Kurssystemet er brukerstyrt. Det betyr at du må lage NY BRUKER før du melder deg på, om du ikke har deltatt på kurs eller konferanser i regi av NLF de siste årene og er registrert. Da logger du bare inn og kan hente kursbeviset ditt selv når det er klart. Om du har problemer med påloggingen eller har spørsmål tar du kontakt med tove@nordland-legeforening.no

Konferansen søkes godkjent som valgfritt kurs i allmennlegers videre- og etterutdanning med 15 timer. Søkes også godkjent som valgfritt kurs i spesialisering og videre- og etterutdanningen i samfunnsmedisin og arbeidsmedisin med 15 timer.

Kursavgift kr. 2200,-. To dagpakker på kr. 631,- faktureres sammen med kursavgift en måned før konferansestart. 150,- adm. gebyr. Om du deltar på middag på Ohma faktureres denne sammen med kursavgift og dagpakker.

Det er forhåndsbooket en del rom på Radisson Blu. For å sikre deg rom og avtalepris på 1266,- for rom/frokost må du bruke denne bookinglenken når du bestiller. PS. Dersom du ankommer 3. juni må du endre ankomstdato og så trykke «search again» til venstre i bildet for å aktivere endringen før du går videre

Avbestillingsfrist 4. mai 2018. Kr. 500,- i avbestillingsgebyr. Ved avbestilling etter 4.5 refunderes ikke konferanseavgift med unntak av dokumentert sykdom.

Asiatisk buffet på Ohma
Ohma er Bodøs asiatiske restaurant og ligger i 1. etasje på Radisson Blu.
Pris: 500,-
Antall: 50
bilde
Hvor:
Radisson Blu, Bodø
Dato:
4. - 5. juni 2018
Pris:
3612,-
Dokumenter:
Flere detaljer