Ikke innlogget

Grunnkurs D mai 2018

I slutten av mai er det lyst hele døgnet i Bodø og alt ligger til rette for gode dager på grunnkurs D. Kurset er nyrevidert av dyktige allmennleger som har lang erfaring med forskning og kunnskapshåndtering i allmennpraksis. Nordland Legeforening har alltid hatt fokus på at kurs også skal by på mye sosialt. Her er vi så heldige å ha gode samarbeidspartnere som tilbyr rafting til Saltstraumen, kystvandring og tur til Keiservarden.
Mat er også viktig. To av kveldene inviteres dere med på middag. Hundholmen brygghus byr på lokal og kortreist mat på fjøl og Ohma på asiatisk tapas.

Vi bruker Radisson Blu som fast kurshotell på alle grunnkursene våre. Folkene der står på hodet for oss og dere, og har en service man knapt finner andre steder. Her finner du bookinglenken til rombestilling som sikrer deg avtalepris. Mer om det i velkomstbrevet. PS. Dersom du ankommer 27. mai må du endre ankomstdato og så trykke «search again» til venstre i bildet for å aktivere endringen før du går videre

Kurssystemet er brukerstyrt. Det betyr at du må lage NY BRUKER før du melder deg på, om du ikke har tatt kurs det siste året og er registrert. Da logger du bare inn. Da kan du hente kursbeviset ditt selv når det er klart.

Kursavgiften er på 6100,- . Et administrasjonsgebyr på 150,- tilkommer og faktureres sammen med bestilte middager. Andre aktiviteter kan dere melde dere på under kurset.

Kurset starter 10.30 og det er mulig å reise til Bodø med morgenflyet 28. mai. Ekstra overnatting fra dagen før dekkes av Fond II når det er nødvendig. Kurset avslutter rundt 14.00 på siste dag.
Informasjon om hotell mm kommer i velkomstbrevet etter påmelding.

Foto: Colourbox


Asiatisk buffet 28. mai 2018
Ohma Restaurant ligger i 1. etasje på Radisson Blu i Bodø. Her tilbereder kokkene et utvalg av sine beste retter. Anbefales.
Pris: 500,-
Antall: 60
Smaken av Hundholmen 29. mai
Her får dere servert en rekke av restaurantens retter. Vil variere noe med sesong. Restauranten har også eget mikrobryggeri.
Pris: 579,-
Antall: 50
bilde
Hvor:
Radisson Blu Bodø
Dato:
28. - 31. mai 2018
Pris:
6250,-
Flere detaljer