Ikke innlogget

Grunnkurs C del 2 - april 2018

Velkommen til Bodø på kurs C. Kurset er nyrevidert av vår dyktige komite og vi lover dere tre innholdsrike dager med  inspirerende foredragsholdere, god mat og flotte omgivelser. I midten av april er lyset tilbake i nord, og vi kan så godt som garantere at det blir RIB-tur til Salstraumen for de som vil. Vi byr også på ølsmaking på Bådin som er byens eget bryggeri. Første kvelden byr vi på asiatisk festmat.
Bodømarka er bynær og byr på mange stier. Sherpastien til Keiservarden er et must. Her ser du mot Lofotveggen om været er raust. Turen er fin uansett. Ta med varme turklær og gode sko. Nord-norsk vår er vakker, men ikke alltid varm.

Radisson Blu er vårt faste kurshotell for grunnkursene. De står på for at vi og dere skal ha et bra opphold.

Her er bookinglenke.

Kursavgift er 4700,-. Et administrasjonsgebyr på 150,- tilkommer og faktureres sammen med evt. middager. Faktura sendes ut 28. mars 2018. Rafting blir det informert om under kursstart og dere kan melde dere på i løpet av første kursdag.

I forkant av kurset må det gjennomføres et forberedende nettkurs. Dette er nytt fra 2018. Link til nettkurs  Kursbevis fra nettkurset fremvises første dag.

Kurset starter 10.30 og det er mulig å reise til Bodø med morgenflyet 16. april. Ekstra overnatting fra dagen før dekkes av Fond II når det er nødvendig. Kurset avslutter rundt 14.00 på siste dag.

Kurssystemet er brukerstyrt. Det betyr at du må lage NY BRUKER før du melder deg på, om du ikke har tatt kurs det siste året og er registrert. Da logger du bare inn. Da kan du hente kursbeviset ditt selv når det er klart.

Foto: Ole Kristian Losvik

Asiatisk buffet 17. april på Ohma Restaurant
Ohma er en asiatisk restaurant som ligger i 1. etasje på Radisson Blu. Kokkene komponerer en utvalg av asiatiske retter. Anbefales.
Pris: 500,-
Antall: 60
Ølsmaking med tapas 18. april på Bådin
Bådin er Bodøs populære mikrobryggeri. Ølet deres har vunnet flere nasjonale priser. I prisen inngår tapas og ølsmaking.
Pris: 500,-
Antall: 60
bilde
Hvor:
Radisson Blu Bodø
Dato:
16. - 18. april 2018
Pris:
4850,-
Flere detaljer