Ikke innlogget

Grunnkurs B juni 2018

Velkommen til grunnkurs B i juni. Nå er sommernatta her og den tar vi med oss inn i kurset. Du inviteres med på kveldstur langs sherpastien til Keiservarden første kurskvelden, og kan slå følge med midnattsola på tur hjemover. Vi inviterer også på RIB-tur til Saltstraumen dag to etter kursslutt. Begge aktiviteter kan du melde deg på ved kursstart i Bodø.

Mat er også viktig på kurs. Andre kvelden inviterer vi på asiatisk buffet på Ohma, Den melder du deg på under.

Før du kommer til Bodø må du ta del 1 nettkurset. 

Kursavgiften er på 4700,- . Adm, gebyr på 150,- tilkommer og faktureres sammen med middager og aktiviteter som er bestilt. 

Kurssystemet er brukerstyrt. Det betyr at du må lage NY BRUKER før du melder deg på, om du ikke har tatt kurs det siste året og er registrert. Da logger du bare inn. Da kan du hente kursbeviset ditt selv når det er klart.

Avmeldingfrist er 22.mai 2018. Ved avmelding etter denne dato refunderes kursavgiften kun ved dokumentert sykdom. Ved avmelding før 22. mai tilkommer et administrasjonsgebyr på 500,-. Faktura sendes ut 22. mai 2018.

Det er forhåndsbooket en del rom på Radisson Blu som er kurshotellet. Her er bookinglinken. Den sikrer dere en avtalepris på 1734 for halvpensjon og 631 for ekstra dagpakke siste dag. PS. Dersom du ankommer 11. juni må du endre ankomstdato og så trykke «search again» til venstre i bildet for å aktivere endringen før du går videre

Kurset starter 10.30 og det er mulig å reise til Bodø med morgenflyet 12.juni. Ekstra overnatting fra dagen før dekkes av Fond II når det er nødvendig. Kurset avslutter rundt 15.00 på siste dag.

Asiatisk buffet 13. juni 2018
Kjøkkenet setter sammen smakfulle asiatiske retter til en nydelig buffet. Anbefales. Restauranten ligger i 1. etasje på kurshotellet.
Pris: 500,-
Antall: 50
bilde
Hvor:
Radisson Blu hotel Bodø
Dato:
12. - 14. juni 2018
Pris:
4850,-
Flere detaljer