Ikke innlogget

Grunnkurs B

Nordland Legeforening har i mange år arrangert grunnkurs B for allmennleger. Vi legger stor vekt på at kurset skal ha god kvalitet og at du skal ha fine dager i Bodø. Siden kurset er i mars må vi selvsagt by på skreimølje. Det er et must når man er nordpå på denne tiden. Vi prøver også å få til rafting til Saltstraumen og tur til Keiservarden der man på godværsdager ser helt til Lofotveggen. Påmelding til dette tar vi underveis i kurset. Asiatisk middag på Ohma er blitt en fast del av grunnkursene våre og er populære.
Vi bruker Radisson Blu som fast kurshotell på alle grunnkursene våre. Folkene der står på hodet for oss og dere, og har en service man knapt finner andre steder. Her er bookinglinke til rombestilling.

PS. Dersom du ankommer 20. mars må du endre ankomstdato og så trykke «search again» til venstre i bildet for å aktivere endringen før du går videre.

Kurssystemet er brukerstyrt. Det betyr at du må lage NY BRUKER før du melder deg på, om du ikke har tatt kurs det siste året og er registrert. Da logger du bare inn. Da kan du hente kursbeviset ditt selv når det er klart.

Alle som tar grunnkurs B etter revidering må ha gjennomført nettkurs før en kan ta tilstedekurset hos oss. Her finner du nettkurset.

Kursavgiften er på 4700,- . Adm, gebyr på 150,- tilkommer og faktureres sammen med middager som er bestilt.
Avmeldingsfrist er 28. februar 2018. Ved avmelding vil du bli belastet et avmeldingsgebyr på 500,- . Ved avmelding etter 28.2.18 refunderes ikke kursavgift unntatt ved dokumentert sykdom.

Kurset starter 10.30 og det er mulig å reise til Bodø med morgenflyet 21. mars. Ekstra overnatting fra dagen før dekkes av Fond II når det er nødvendig. Kurset avslutter rundt 14.00 på siste dag. Hotellinformasjon kommer i velkomstbrevet.

Foto: Ole Kristian Losvik

Asiatisk buffet 22. mars 2018
Kjøkkenet setter sammen smakfulle asiatiske retter til en nydelig buffet. Anbefales. Restauranten ligger i 1. etasje på kurshotellet.
Pris: 500,-
Antall: 50
Skreimølje 21. mars 2018
Lofotskrei med lever og rogn servert blodfersk. Spis så mye du vil. Du kan ikke være i Nord-Norge i mars uten å spise skreimølje.
Pris: 350,-
Antall: 50
bilde
Hvor:
Radisson Blu
Dato:
21. - 23. mars 2018
Pris:
4850,-
Flere detaljer