Ikke innlogget

Grunnkurs A del 2 september 2018

Velkommen til kurs i Bodø i september. Høsten er ofte den vakreste tiden her nord. Om våren uteblir vet vi at høsten kommer. Med sol og vakre farger.

Det er forhåndsbestilt en del rom på Radisson Blu i Bodø. Her er bookinglenka. Da er du sikret avtalepris på kr. 1734 for halvpensjon.

Kursavgiften er i 2017 på 6100,-. Kan bli endret for 2018. Et administrasjonsgebyr på 150,- tilkommer og vil bli fakturert sammen med evt. middager. Faktura sendes ut 8. august 2018.

Avmeldingfrist er 6. august 2018. Ved avmelding etter denne dato refunderes kursavgiften kun ved dokumentert sykdom. Ved avmelding før 6. august tilkommer et administrasjonsgebyr på 500,-.

Kurssystemet er brukerstyrt. Det betyr at du må lage NY BRUKER før du melder deg på, om du ikke har tatt kurs det siste året og er registrert. Da logger du bare inn. Da kan du hente kursbeviset ditt selv når det er klart.

Foto: Kjetil Iversen

Strandhugg på Gjælentunet onsdag 5.september kl. 17:30
En kort RIB-tur fra Bodø serverer vi velsmakende mat og drikke i nydelige omgivelser og viser deg det unike med Nordlandsnaturen. Du er nesten garantert å se havørn på denne turen. Når vi er mette i magen forsetter går turen tilbake til Bodø via Saltstraumen - verdens sterkeste malstrøm. Kyndige guider kjører oss akkurat passe nærme malstrømmen som er på sitt sterkeste i denne tida. Hver deltaker får en flytedress, redningsvest, lue, briller og hansker. Maten er inkludert, drikke kan kjøpes på stedet. Les mer om eventyr til havs http://www.stella-polaris.no/Eventyr-til-havs
Pris: 1050,-
Antall: 60
Asiatisk buffet 6. september 2018
Ohma restaurant serverer sin anerkjente buffet, som blant annet inneholder sushi, vårruller, suppe, kimchi, kylling og ulike syltede grønnsaker. Det er en perfekt avslutning på kursdagen å sette seg ned for å nyte den gode atmosfæren hos Ohma.
Pris: 500,-
Antall: 30
bilde
Hvor:
Radisson Blu
Dato:
4. - 7. september 2018
Pris:
6250,-
Flere detaljer