Ikke innlogget

Fastlegekrisen krever en nytenkende kommunehelsetjeneste

HUSK AT DU MÅ OPPRETTE NY BRUKER OM DETTE ER DITT FØRSTE KURS I NORDLAND LEGEFORENING. OM DU ER REGISTRERT FRA FØR ER DET BARE Å LOGGE INN. MERK AT DU IKKE KAN LOGGE DEG INN MED MEDLEMSNUMMERET DITT I LEGEFORENINGEN.

Kan flere fastlegehjemler, utdanningsstillinger, e-helse og nye måter å organisere kommunehelsetjenesten og legekontoret på bidra positivt? Hva med primærhelseteam?

Målgruppe: Rådmenn, ordfører, fastleger, kommuneoverleger, helseledere, og andre som har interesse av en velfungerende kommunehelsetjeneste.

Arrangør:
Nordland Legeforening, KS Nordland, Fylkeslegen i Nordland og engasjerte kommuneoverleger i Vesterålen.

Konferanseavgift 3200 + dagpakker på 260 pr dag faktureres sammen med overnatting og bestilt middag rundt en måned før konferansestart. Det er også mulig å betale med kort. Faktura sendes ut 9. april 2018.

På kvelden 7. mai blir det minikonsert med Torunn Christiansen, lege på BUP og musiker.

Det er forhåndsbestilt en del rom fra 7. - 8.5 på Sortland hotell og Strand hotell. Rom/frokost på Sortland hotell 1250,- og 995,- på Sortland Hotell. Rom kan bookes under.

Foto: Mette Røkenes

Overnatting Strand hotell
Rom med frokost
Pris: 950,-
Antall: 26
Overnatting Sortland hotell
Rom med frokost.
Pris: 1250,-
Antall: 44
Middag med minikonsert med Torunn Christensen
Meny: Urtepanert ytrefilet av Vesterålslam med agurk, bønner- og paprikasalat, småpotet og hollandaise. Sitronterte til dessert.
Pris: 455,-
Antall: 70
bilde
Hvor:
Kulturfabrikken, Sortland
Dato:
7. - 8. mai 2018
Pris:
3720,-
Dokumenter:
Flere detaljer